Zamieszczone przez lilo
Petycja w sprawie bestialskiej śmierci psa
Zwiń
X
-
Petycja w sprawie bestialskiej śmierci psa
Pozwolę skopiować temat z innego forum, mam nadzieję że i u nas znajdą się osoby wrażliwe na krzywdę zwierząt.
PETYCJA W SPRAWIE ORZECZENIA BEZWZGLĘDNEJ KARY POZBAWIENIA WOLNOŚCI
Chodzi o sytuację, o której jest już głośno. Mianowicie, o zakatowanie psa rasy Husky w miejscowości Lipnica Mała przez trzech pijanych mężczyzn. Sposób, w jaki tego dokonali, tj. przywiązanie psa linką holowniczą do tylnego zderzaka i ciągnięcie go za samochodem aż do urwania mu głowy, jest przykładem skrajnego bestialstwa i bezsensownego sadyzmu.
Koledzy i koleżanki podpisujcie sie, trzeba ukarać takich ... nawet nie wiem jak ich nazwać ... :roll:
Nowa petycja w sprawie bestialskiego mordu psa na przejeździe kolejowym:
-
-
o żesz skurrrrrrrrrwysyny :evil:
popraw linka :idea:
[ Dodano: Sob 18 Gru, 10 21:09 ]
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
co za holota!
a za to ze po pijanemu wsiadli za kierownice to dodatkowo powinien sad orzec srodek karny - zakaz prowadzenia pojazdow i to najlepiej NA ZAWSZE.
zaczyna sie od katowania zwierzat, potem konczy na katowaniu ludzi....
kolejna informacja o nastepnym skur....synie :-(
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108a za to ze po pijanemu wsiadli za kierownice
Zrobili to bo jeden z nich chciał się pozbyć psa ( masakra ).Powyrywał bym ręce takim skurwysynom,powinna powstać jakaś strona internetowa na której wizerunek takich pseudo ludzi byłby do publicznego wglądu
Komentarz
-
-
Brak słów :evil:
sebu pewnie i byłyby to jakieś rozwiązanie, tyle że podejrzewam że zbyt długo wolnością by się nie pocieszyli :evil::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Moja zona mowi tak...zebrac 10 chlopa,pojechac na te wioche i wpierdolic skurwielom
tak konkretnie,zeby do konca zycia nie wyszli z lozka.
Ja bym mogl wykonywac wyroki na takich... :evil: szkoda slow.Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voytekNiestety nie da się już podpisać tej petycji, limit został przekroczony :?:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz